Lístky na festival jsem kupovala již v předprodeji na začátku dubna a pokud jsi děláte zálusk na příští ročník, doporučuji nákup lístků neodkládat, protože rychle mizí. Funguje to tak, že si vyberete ve kterých hodinách chcete do areálu vstoupit a pak se tam můžete zdržet jak dlouho jenom chcete. Tento rok stály vstupenky 450 Kč a ke každé jste dostali 10 Grandů (což je speciální měna používaná k platbě na festivalu). 10 Grandů je však velmi málo, na to aby jste se napapali a ochutnali vše co si vyberete. Nákupu dalších grandů se teda s největší pravděpodobností nevyhnete, my jsme si pro oba koupili ještě dalších 30, přičemž deset grandů stojí 300 Kč. Nejedná se teda o levnou záležitost, ale pokud máte rádi dobré a kvalitné jídlo, tak to za to stojí :)
Plátky z mléčného telecího s lanýžem z Alby ***** |
Trhané selečí ** |
Protože jsme váhali kam dál, dali jsme si pauzu ve stánku Kenwood, kde připravovali tuňákovou pastu, která byla schlazená dusíkem. A celkový výsledek byl skvělý. V pastě byl i parmezán, který ji dodal další dimenzi chutě. Další věc je, že jsem na těch mixérech mohla oči nechat, až budu velká určitě si jeden zaobstarám :)
Kobe miniburger se salátem coleslaw *** |
Angus tatarák s ořechy ***** |
Raw tortila ze sušených rajčat ***** |
Pěna ze pstruha *** |
Panenka z divočáka ze zeleným kari ***** |
Ořechové kari **** |
Žádné komentáře:
Okomentovat